YILBAŞI GECESİ İÇİN YILBAŞI MAKYAJ ÖNERİLERİ

YILBAŞI GECESİ İÇİN YILBAŞI MAKYAJ ÖNERİLERİ

Yılbaşı gecesi, senenin en heyecanlı gecelerinden biridir. Bu gece için giyeceğimiz kombinimiz hazır, hediyelerimizi aldık son aşama kaldı, yılbaşı makyajımız. Yeni bir yıla yeni umutlarla girerken kendimizi en güzel halimizle görmek bize mutluluk verecektir. Peki 2022 yılbaşı makyajında neler trend? Yılbaşı gecesi için makyaj önerileri nelerdir? Gelin beraber bakalım.

Gecenin Vazgeçilmez Rengi Kırmızı Dudaklar

Yılbaşının en favori rengidir, kırmızıdır. Kırmızı rujlar bu gecenin ruhunu en iyi yansıtacak seçeneklerden biridir. Çok sade bir makyajda bile, kırmızı ruj ile dikkat çekici iddialı bir ifade oluşturabilirsiniz.

Parıltılı Göz Makyajı

 

Bu gece tüm gözlerin sizin üzerinizde olmasını ister misiniz? O zaman size önerimiz göz makyajınızda parıltıları kullanmanızdır. 2022 senesinde simli göz makyajı günlük stilde bile çok popüler. Yılbaşı gecesinde gümüş efektli simli far paleti ya da özel simli pigment farları değerlendirebilirsiniz. Gözlerinize parıltılı makyaj yaptığınızda dudaklarınızda parlatıcı kullanmayı deneyebilirsiniz.

Al tın İhtişamı 

Göz makyajınızda altın renkli farlar kullanabilirsiniz. Parıltıyı göz pınarlarınıza sürmeyi de es geçmeyiniz. Dikkat çekiçi altın parlaklılığı ile geceye hazırsınız.

 

Bronz Pembe Allık

Bronzer ile yüzünüzü gölgelendirmek yerine bronz pembe bir allık ile cildinize canlılık katabilirsiniz. Böylece daha doğal bir görünüm elde edersiniz. Göz dudak makyajınızın ağırlığını yumuşatmış olursunuz.

 

Bebek Mavisi Göz Kalemi

Göz makyajınızı yaparken gözlerinizi daha büyük göstermek, bebek mavisi göz kalemi ile çok kolay. Kirpiklerinizin iç kısmından mavi göz kalemi geçerseniz, gözleriniz olduğundan daha büyük görünecektir.

Yılbaşı gecesi makyajı yaparken öncelikle seçtiğiniz kıyafete ve ten renginize dikkat etmenizi öneririz. Ten renginize ve kıyafetinize uygun renklerde bir makyaj size çok yakışacaktır. Parıltılar ve kırmızı ruj yılbaşı gecesi makyajının favori seçimlerindendir.

Etiketler: YILBAŞI GECESİ İÇİN YILBAŞI MAKYAJ ÖNERİLERİ
Aralık 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR