YENİ YILDA UYGULAYABİLECEĞİNİZ 5 MAKYAJ ÖNERİSİ

Yeni Yılda Uygulayabileceğiniz 5 Makyaj Önerisi

YENİ YILDA UYGULAYABİLECEĞİNİZ 5 MAKYAJ ÖNERİSİ

Yılbaşı gecesi göz kamaştırmayı kim istemez? Yeni yıla sayıla günler kala nasıl bir makyaj yapacağınıza hala karar veremediyseniz, yılın en özel gecesi için makyaj önerilerimizi bir araya getirdik!


1- YENİ YILIN EN CESUR SEÇİMİ KIRMIZI DUDAKLAR

Eğer siz de yeni yıl makyajınızda dudaklarınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız, gözlerinize ince bir eyeliner çekerek dudaklarınıza kırmızı ruj uygulayabilirsiniz. Kırmızı ruj makyajınızı daha iddialı bir görünüme ulaştırmak isterseniz, yoğun bir göz makyajıyla gecenize çarpıcı bir güzellik katabilirsiniz. Kırmızı ruju uygularken dikkat etmeniz gereken ufak bir ipucu verelim: ruju uygulamadan önce dudaklarınızı nemlendirip daha sonra aynı renk bir dudak kalemi ile dudaklarınızı çerçevelerseniz, tüm gece boyunca rujunuzun daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

2- GIGI HADID’İN ALTIN IŞILTILI BAKIŞI

Gigi Hadid’in ışıltılı makyajı yeni yıl günü favoriniz olacak! Geçtiğimiz aylarda Gigi Hadid’i ışıltıyla buluşturan makyaj artisti Patrick Ta hepimizin ilham alabileceği çarpıcı bakışlara imza attı diyebiliriz. Işıltılı Gigi Hadid makyajının kilit parçası doğru bir ten makyajı. Gigi Hadid’in bakışlarındaki ışıltıyı veren görünüm, göz pınarlarından metalik altın tonları ile başlayan far, dışa doğru kademeli bir şekilde koyulaştırılmış ve nude bir rujla tamamlanmış. Gigi Hadid’in altın ışıltılı makyajını ilham listenize kesin ekleyin!

3- RENKLİ EYELINER

Yılbaşı gecesi klasik siyah eyeliner yerine renkli eyeliner kullanıp gözlerinize renk katmaya ne dersiniz? Renkli eyeliner ile gecenin yıldızı siz olabilirsiniz. İster gözlerinizin üzerine, isterseniz göz altlarınıza renkli eyeliner uygulayarak gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Simli ve neon renkteki eyelinerlar sezonun favorileri arasında yer alıyor. Renkli eyelinerda makyajınızın odak noktası gözler olduğu için dudaklarınızı ten renginde tutmalısınız. Bırakın gözleriniz ışıldasın!

4- DUMANLI SİYAH GÖZLER

Yılbaşı gecesi için daha basit bir makyaj yapmak istiyorsanız dumanlı göz makyajı tam size göre. Siyah göz makyajı her göz renginin vazgeçilmez rengi. Gizemli ve seksi bir görünüm yaratmak için üst ve alt kirpik diplerinize simsiyah far sürüp hafifçe dağıtın. Böylece bakışlarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

5- METALİK DOKUNUŞLARLA IŞILDA

Metalik makyaj; yeni yılı ışıl ışıl karşılamak istiyorsanız sizin için en doğru makyaj seçimi olacaktır. Metalik makyajı yüzünüzün tüm bölgesine uygulamak yerine tek bir bölgeye uygulamak makyajınızda daha fresh bir görünüm yaratacaktır. Bunun için size ufak ipuçları verelim.

Işıltılı ten: Sadece yüzünüzde metalik bir etki yaratmak için aydınlatıcınızı elmacık kemiğinize ve çene ucunuza sürüp, gözlerinizde daha hafif bir makyaj uygulayabilirsiniz.

Metalik görünümlü bakışlar: Makyajınızda gözlerinizin odak noktası olmasını istiyorsanız gümüş renkte simli bir eyeliner sürebilirsiniz.

Dudaklarda metalik ruj: Dudaklarınıza metalik renkte uygulayacağınız ruj, yılbaşı gecesinin ruhuna uyum sağlayacak.


Daha fazla stil ve güzellik önerisi için bizi takip etmeye devam edin! ❤

Etiketler: Yılbaşı, yeni yıl, makyaj önerisi, kırmızı ruj, ışıltılı makyaj, gigi hadid makyajı, eyeliner, renkli eyeliner, dumanlı makyaj, smoke eye, metalik far, metalik makyaj, makyaj önerisi
Aralık 13, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR