“WENDESDAY” SİYAH ELBİSE GİYİNME GÜNÜ

“WENDESDAY” SİYAH ELBİSE GİYİNME GÜNÜ

Tim Burton’ın 88 ülkede en çok izlenen Netflix dizisi olmayı başaran “Wendesday” dizisi ile karşılaşmayanımız kalmadı desek abartmamış oluruz. Özellikle dizideki dans sahnesi sosyal medyada çok beğeni aldı ve instagram reellarda popüler reeller içerisinde yerini aldı. Wendesday Addams karakteri ilk olarak 1930’larda The New Yorker’da bir çizgi seri olarak karşımıza çıktı. İlk ekranlarda ise 1960’larda Lisa Loring ile başladı. Günümüze kadar ana akımın en sevilen “outsider” karakterlerinden biri oldu. Özellikle çizgi dışı stilleri olan uyumuz hisseden genç kadınlarda oluşturduğu anlaşılmışlık duygusunun etkisi büyük. Gossip Girl’ün Jenny Humphry’si ya da Euphoria’nın Kat’i gibi çizgi dışı stilleri yansıtmakta ikonik karekterlerden oldu. Wendesday karakterini bu ikonik karakterlerden ayıran özelliği ise, tutarlılığıdır. Diğer karakterlerin daha çok isyankar tavırları sebebiyle bu çizgide ilerlemesi olsa da, wendesday karakterinin özü varoluşudur aykırılığı.

Wendesday Addams’ın kostümlerini Colleen Adwood tasarlıyor. Karakterin stil kodlarına sadık kalınarak kostümler tasarlanmıştır Özellikle dantel detayları kostümlerinde önemli yer edinmektedir. Biz de bu yazımızda Wendesday’in stll kodundan ilham alarak siyah elbiselerden önerilerde bulunacağız.

Siyah renk güçlü bir ifade için en kullanışlı renklerin başında gelir. Şık bir davete giderken ya da resmi bir görünüm oluşturmak istediğimizde en kurtarıcı renk, siyahtır. Siyah kalem elbise modelleri ile hem ofis stilinizde hem de şık davetlerde güçlü bir görünüm oluşturabilirsiniz. Siyah elbise modelleri aynı zamanda olduğumuzdan daha zayıf gösterdiği içinde çok sevdiğimiz modellerin başında gelir.

Siyah elbise modelleri her stil için değerlendirebilecek bir modeldir. İddialı bir stil için mini siyah elbise modellerini tercih edebileceğiniz gibi, sevdiğiniz kişinin ailesi ile tanışmaya giderken midi boy siyah elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Düğün, nişan gibi önemli davetlerde uzun siyah abiye elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Siyah elbise modelleri her etkinliğin her mevsimin vazgeçilmez parçasıdır. Her ten rengine yakıştığı içinde herkesin kolaylıkla tercih edebileceği modellerdendir. Siz de size en çok yakışacak siyah elbise modellerine www.denizbutik.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: “WENDESDAY” SİYAH ELBİSE GİYİNME GÜNÜ
Ocak 24, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR