Söz Ve Nişan Elbiseleri

Söz Ve Nişan Elbiseleri

 

Evet, o büyük gün geldi çattı. Evlilik yolunda en önemli adımlardan birini atıyorsunuz. İster söz ister nişan, ister ikisini birlikte yapıyor olun bu özel günde ne giyeceğinizi seçmek son derece önemli. Söz ve nişan elbiseleri arasında seçim yaparken nasıl bir elbise tercih edeceğiniz elbette tamamen sizin kişisel zevklerinize kalmış. Ama ne olursa olsun içinde şık görüneceğiniz ve rahat hissedeceğiniz bir seçim en ideal olan ve biz de size bu seçimi yaparken yardımcı olmak istiyoruz.

Gelin birlikte sizin için derlediğimiz söz ve nişan elbiselerine göz atalım.

 

Söz ve nişan için elbiseler

 

Söz ve nişan için elbiselere geçmeden önce, organizasyonun gerçekleşeceği yerin yapacağınız elbise seçiminde büyük etkisi olacağını unutmayın. Örneğin söz merasimleri genelde çekirdek aile arasında yapılan organizasyonlardır. Böyle bir organizasyonda ağır bir abiye elbise yerine sade bir söz elbisesi giymeniz daha yerinde olacaktır. Aynı şekilde nişan organizasyonları da hem evde aile arasında hem de dışarıda yapılabilir. Bu durumda da yapacağınız seçim, mekana göre daha sade veya daha hareketli olabilir.

 

Söz ve nişan için kısa elbise modelleri

 

 

Söz ve nişan için elbise seçerken kısa bir model arıyorsanız şanslısınız. Çünkü sayısız seçenek arasından size uygun bir elbiseyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Kısa abiyeler arasında gösterişli modellerin yanı sıra sade bir tasarıma sahip olan seçenekler de vardır.

Kısa elbiseler doğru bir ayakkabıyla kombinlendiğinde bacak boyunuzu da daha uzun gösterir. Bu sayede ufak masum bir hileyle görüntünüzde hatrı sayılır bir değişiklik yapabilirsiniz.

Eğer organizasyonun gerçekleşeceği ortamın kısa bir elbiseyi kaldırmayacağını düşünüyorsanız midi boy elbiseleri de tercih edebilirsiniz.

 

Söz ve nişan için uzun abiye modelleri

 

 

 

Söz ve nişan için elbiseler arasında uzun, tek renk ve sade modeller sıklıkla tercih ediliyor. Eğer kısa elbiselerden hoşlanmıyorsanız, kısa elbise ortama uymayacaksa ya da rahat hareket etmek istiyorsanız siz de uzun bir elbise tercih edebilirsiniz.

Nişan için abiye elbise seçerken dilediğiniz kadar abartılı bir elbise seçebilirsiniz ama söz için abiye elbise seçeceğiniz zaman daha sade modellere yönlenmenizi tavsiye ederiz.

Söz ve nişan elbiseleri renkleri

 

 

Söz ve nişan için elbise seçerken renk konusunda katı bir kural olmasa da, son yılların en öne çıkan renkleri pudra, lila, açık pembe, su yeşili, ekru gibi nötr renkler. Elbette eğer saks mavi, petrol yeşili, kırmızı gibi canlı renkler giymek istiyorsanız bunun önünde herhangi bir engel yok ama sade ve modern bir görünüm için nötr renkleri tercih etmeniz önemli.

Evde aile arasında yapılacak isteme törenleri için daha çok açık pembe, pudra, açık yeşil, açık mavi tonlarındaki midi boy ve uzun boy elbiseler tercih edilirken kalabalık bir nişan töreni için daha dikkat çekici olan renklerde taşlı, kuyruklu modeller de tercih edilebilir.

 

Söz ve nişan için elbise kesimi

Bazı kadınlar söz ve nişan elbiseleri seçerken kısa hareketli elbiseleri tercih ederken bazıları da uzun sade abiyeleri tercih ediyor. Bu farklı seçimi yapan kadınların buluştukları ortak bir nokta var: Rahatlık ve şıklık! Giyeceğiniz elbisenin bu önemli günde hareketinizi kısıtlamaması son derece önemli. O yüzden straplez elbiselerden, derin yırtmaçlardan, derin dekoltelerden ve gereğinden fazla dar kalıplardan uzak durmayı unutmayın.

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Söz Ve Nişan Elbiseleri
Ocak 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR