KIR DÜĞÜNÜ İÇİN EN GÜZEL SAÇ MODELLERİ

KIR DÜĞÜNÜ İÇİN EN GÜZEL SAÇ MODELLERİ

Kır düğünlerinde giyilecek gelinlik modellerini genellikle daha sade olan abiye modellerinden seçilir. Abartıdan uzak şifon ve dantel kumaşın ağırlıkta olduğu modeller daha çok tercih edilir. Gelinlik modeli daha romantik ve sade model seçildiği için saç modelleri de gelinliğe uygun olarak daha sade saç modellerinden tercih edilir. Kır düğünü için saç modellerine bakan gelin adayları için birbirinden farklı zarif ve şık modellerini inceledik. Gelin beraber bakalım.

Sımsıkı toplanmış saç modelleri, krepe atılıp kabartılan saç modelleri çok geçmişte kaldı. Daha çok 80’ler ve 90’lar döneminde tercih edilirdi bu tarz modeller. Günümüz trendi olan gelin saç modelleri ise daha doğal görünen saç modelleridir. 2022 kır düğünü saç modellerini incelediğimizde abartıdan uzak naturel modeller saç tasarımının öne çıkan detayları. Özellikle uzun saç modellerinde alternatifler daha çok bulunmaktadır.

Örgülü saç modelleri özellikle kır düğününde gelin saçı olarak en çok tercih edilen saç modellerinin başında geliyor. Su dalgası ile şekillendirilmiş saçlarda bant şeklinde örgü modeli de trend saç modelleri arasında. Örgü modelleri kısa saçlara da uyarlanarak rüzgar gibi faktörlerden gelinin saçının kolay bozulmasının önüne geçiyor.

Hangi gelin saçını yaptıracağınıza karar vermeden önce gelinliğinizin modeli önemli bir unsur. Örneğin straplez bir gelinlik modelinde at kuyruğu modellerine göz atabilirsiniz. Sırt dekoltesi olan modellerde de saçınızı topladığınız bir modeli seçerek gelinliğinizin sırt detayını ön plana çıkarabilirsiniz.  Kır düğünlerine çiçekler çok yakışacaktır. Gelin çiçeğiniz ile uyumlu çiçeklerle gelin saçı modelinizi süsleyebilirsiniz. Dağınık bir şekilde topuz yaptırdığınız saçınızın etrafını çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Örgü saç modelinizi de çiçeklerle buluşturabilirsiniz.

Etiketler: KIR DÜĞÜNÜ İÇİN EN GÜZEL SAÇ MODELLERİ
Ağustos 03, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR