JEAN REHBERİ: 4 JEAN STİLİ

JEAN REHBERİ: 4 JEAN STİLİ

Jean parçaları her mevsimin en rahat seçimlerindendir. Yaz aylarında da kış mevsiminde jean parçalarca farklı stillerde kombinler yapabiliriz. Hiçbir zaman modası geçmeyecek parçaların başında geliyor. Pantolondan cekete ve etek modellerine kadar her giyim parçasında değerlendiren kumaştır, jean. Özellikle 2023 sezonunda maxi boy denim etekler çok trend. İnfluencerların paylaşımlarında sıklıkla görmeye başladık uzun jean etekleri. Sıra sokaklarda görmeye geldi. Yakında sokak stilinin star parçası olacaktır, uzun jean etekler. Bu yazımıda sizin için jean parçalarla oluşturulmuş 4 jean stilini inceleyeceğiz.

Jean Pantolonlarla Casual Stil

Jean denilince akıllara ilk gelen parçadır, jean pantolonlar. Hem yaz aylarında hem de kış aylarında jean pantolonlar sıklıkla kullandığımız parçalardandır. Günlük giyiminizde değerlendirirken casual stili tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında tişörtlerle ya da crop bodyler ile değerlendirebilirsiniz. Kış mevsiminde sweatshirtler ve kazaklarla kombin yapabilirsiniz.

Jean Şıklığı

Kim demiş şık etkinliklere jean pantolonlarla gidilmez diye. 2023 sezonunda taş detaylı jean pantolonlar çok moda. Sen de taşlı jean pantolonları şık bir bluz ve stiletto ile kombin yapıp şık davetlere, etkinliklere gidebilirsin.

Hafta İçi Jean Ofis Stili

Jean pantolonları ofis kombinlerinizde de sıklıkla değerlendirebilirsiniz. Günün sekiz ile on saatimiz işte geçerken en rahat kombini giymeyi tercih ederiz genellikle. Bu noktada jean pantolonlar kurtarıcı parçalardan oluyor. Ofis stilinizde özellikle koyu renk jean pantolon ve beyaz gömlek ile kombin yapabilirsiniz. Mavi renk jean pantolon ve ceket kombini de ofis stili için uygun olacaktır. Ayakkabı seçiminizi mevsime göre belirleyebilirsiniz. Yaz aylarında spor ayakkabı ya da babet tercih edebilirsiniz. Kış aylarında bottieler şık bir seçim olacaktır.

Jean Etekler Parlayan Sokak Stili

İnstagram’da şimdiden postlarda görmeye başladık, maxi boy jean eteklerle yapılmış kombinleri. Ünlü isimlerin yaptığı jean etek kombinlerinden esinlenerek sizde sokak stilinizde değerlendirebileceğiniz jean etek kombinleri yapabilirsiniz. Yırtmaç detaylı uzun jean etek modellerini crop deri ceket ve uzun çizmeler ile stil bir kombin yapabilirsiniz.

Etiketler: JEAN REHBERİ: 4 JEAN STİLİ
Ocak 24, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR