DOĞRU PARÇALARI SEÇEREK GÖBEK NASIL GİZLENİR?

DOĞRU PARÇALARI SEÇEREK GÖBEK NASIL GİZLENİR?

Nasıl giyinmeniz gerektiğini biliyorsanız bölgesel fazlalıkları gizlemek çok kolaydır. Bu yazımızda göbeği gizlemek için uygulayabileceğiniz birkaç basit stil ipuçlarını aktaracağız. Yazımızdaki bu giyim illüzyonları ile doğru parçaları seçerek göbek görünümünü gizleyebilirsiniz.

Seçimleriniz Düz Renkler Olsun

Desenler sizi olduğunuzdan daha yapılı gösterebilir. Ayrıca bölgesel fazlalığın olduğu noktaları daha fazla göz önüne alabilir. Özellikle karın bölgenizdeki fazlalıkları gizlemeyi arzu ediyorsanız seçimizi düz renklerden yapabilirsiniz. Düz renkler ve gizlemek deyince aklınıza ilk siyah renk gelebilir ama tek bir renkle kısıtlı kalınmasını önermiyoruz. Üst bölgenizde düz koyu renkler tercih ettiğinizde alt bölgenizde daha canlı renkleri kullanabilirsiniz.

Bol Kesim Parçalar

Bol kesim t-shirtler, kazaklar, sweatshirtler fazlalık olan bölgeyi gizlemede en kurtarıcı seçeneklerdendir. Ayrıca boyfriend gömlekler oversize parçalar hem çok trend hem de fazlalıkları rahatlıkla gizlemenize yardımcı olacak parçalardır. Bu tüyoyu uygularken dikkat etmeniz gereken detay, bol kesim parçaları abartmamanız olacaktır. Üst giyimde bol parça tercih ettiyseniz alt giyimde skinny jean ya da tayt tercih edebilirsiniz. Alt giyimde de bol bir pantolon giyerseniz vücut hattınızı tamamen gizlemiş olursunuz.

Elbise seçimlerinizde de uzun elbiseler değil kısa elbiseleri tercih etmenizi öneririz. Kısa elbise giydiğinizde bacaklarınızın inceliği ön plana çıkacağı için göbek bölgeniz dikkat çekmeyecektir.

Yüksek Bel Parçalar

Alt giyim seçeneklerinizde düşük bel modelleri tercih etmemenizi öneririz. Yüksek bel parçalar tam bir kombin kurtarıcısıdır sizin için. Yüksek bel pantolonlar göbek bölgesini sardığı için daha düz bir karın görünümü oluşturacaktır. Özellikle göbek bölgesini toparlayan taytlar kurtarıcı birer parçadır.

Etiketler: DOĞRU PARÇALARI SEÇEREK GÖBEK NASIL GİZLENİR
Aralık 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR