2022 Yaz Koleksiyonunda Hangi Renkler Moda?

2022 Yaz Koleksiyonunda Hangi Renkler Moda?

2022 yılına imzasını atacak yaz koleksiyonunda canlı renkler ön plana çıkıyor. Yaz stilinize yenilik katacak bu renkler farklı tasarımlarla koleksiyonlarımızda yerini aldı. Peki 2022 Yaz koleksiyonunda hangi renkler karşımıza çıkacak? İGelin hep beraber 2022 yaz koleksiyonunu inceleyelim.

2022 senesine imzasını atacak parlak renkli yaz stilleri, ya 70'lerin eğlenceli gecelerini ya da 80'lerin vazgeçilmez beş çayını hatırlatacak. Adeta göz alıcı bir tasarıma sahip bu kıyafetlerin, benzer tonlarla bir arada kullanabileceğimiz gibi zıt renkleri bir araya getirerek cesaretli kombinler yapmak çok trend. Neon renkleri özellikle bu sezon çok fazla göreceğiz. Klasik çizgiden şaşmayan diyenleri bile renkler kendisine çekecek.

2022 YAZ KOLEKSİYONU

Renklerin cazibesi bu sezon dört bir tarafımızı saracak. Turuncunun en turuncusuyla fuşyanın en fuşyasıyla karşı karşıyayız. Giyim stilimizin radarına giren koleksiyonlar arasında pantolonlarla, ceketlerle, elbiselerle, eteklerle ve çeşitli aksesuarla yapacağınız kombinlerde özgürüz. 2022 yaz sezonunda kalıpların dışındayız. Astrolojinin modaya etkisini kova çağı ile görüyoruz. Kova çağı astroloji de özgürlükleri, kalıpların dışını simgeler bu sezon moda dünyası da kalıpların ötesinde. Aynı zamanda kova çağı yeniliklerdir. Bizim içinde bu sezon canlı ve iddialı renkler giyim stilimiz büyük yenilik. Bunun için renkleri nasıl kullanıcağımız konusunda bir iki ipucu fayadalı olacaktır.

Benzer tonları yan yana getir;

Bu sezon sokaklarda iddialı kombinler görmek, rutinimiz olacak. Geçtiğimiz yıllarda belki yadırgayacağımız görünümler 2022 yaz sezonunda normalimize dönüşecek. Renkleri çok farklı kullanabiliriz. Benzer ve aynı tonları bir arada kullanmak bunların başında geliyor. Aynı renkten etek ve ceketli kombinler yapabileceğimiz gibi; kırmızı ve pembeyi bir arada kullandığımız günlük stiller yaratabiliriz. Ya da yeşil ve maviyi bir arada değerlendirebiliriz. Tam bir yaz kombini olacaktır. Denizin mavisi, doğanın yeşili. Ayrıca turuncu ve pembenin tek kumaşta buluştuğu günbatımını yansıtan batik kumaşlardan yapılmış elbiselerde ön planda. Özellikle çiçek desenli elbiselerde bu canlı renklerden daha fazla seçeceği bulabiliriz.

Aksesuarlarla zıtlığı yakala;

Tercih edeceğiniz giysilerdeki göz alıcı renkleri küçük detaylara ekleyebilirsiniz. Yaz ayları için aldığınız renkli elbisenizi zıt tonlara sahip olan bir çantayla kombin yapabilirsiniz. Kıyafetlerde zıt renkleri kullanmaya cesaret edemiyorsanız böyle bir seçenek, trendleri yakalamanıza destek olacaktır.

Üç zıt renk bir arada;

Çılgınca giyinmeyi sevenler evet 2022 yaz sezonu tam sizin için. Önceden olsa ne kadar istesenizde belki yadırganmak korktuğunuz için vazgeçtiğiniz renk oyunlarını bu sezon dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. 2022 yaz sezonunda yadırganan değil, cesaretine hayran olunan olacaksınız. Üç zıt rengi kullanırken, bir rengi yine aksesuarınızda değerlendirebilirsiniz. Sizin özgür tercihinize kalmış. Sokak stilinde yepyeni bir varoluş, zıt renklerin kullanımı. 2022 yaz sezonu hiç deneyimlemediğimiz kadar renkli olacak. En güzel renklerdeki kombinler için www.denizbutik.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: 2022 Yaz Koleksiyonunda Hangi Renkler Moda?
Mayıs 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR