Çizgili Cep Detaylı Şort - GRİ (BBPŞRT0026114)

Aynı Anda Hem Şık Hem Spor Olmamıza Yardımcı Olan Kurtarıcı Parça 

Şortlar

 

Editör Yorumu 

Yaz aylarında, en çok önem verdiğimiz şey; rahat edeceğimiz kombinler yapmaktadır. Bu konuda şortlar bize yardımcı olan parçalardır. Şort giyerek hem spor bir görünüme kavuşup hem de çok şık olabiliriz. Çizgi desenli olan bu şortları, desensiz ve tek renk olan bluz, t-shirt, gömlek gibi ürünlerle kombin yapabiliriz. Sıcak yaz günlerinde, en çok giymekten mutlu olduğumuz parçalardan biridir. Stilimize göre farklı kombinler yapabiliriz. 

 

Tarzınızı Siz Seçiniz; 

Spor bir görünüm için, düz basic t-shirt ( sadelikten yanaysanız, beyaz renk ama yazın canlılığını yansıtmayı seviyorsanız mavi ya da sarı renk tercih edebilirsiniz), beyaz sneakers, sırt çantası, bilekliklerle kombinlediğimiz de güne spor bir görünümle başlayabiliriz. 

 

Maskülen Bir görünüm için, çizgileri beyaz rengi ile güçlendirebilirsiniz. Şortun hizasında biten beyaz boyfriend gömlek , siyah oxford ayakkabı, postacı çantası ve şortun kuşağını kravat olarak kullanarak maskülen bir havaya bürünebilirsiniz. 

 

Ürün Özellikleri

Çizgili Cep Detaylı Şort

 

Ürünümüz, bel lastikli, kuşaklı ve cepli model olarak tasarlanmıştır.

 

Numune Beden: Small

Numune Ürün Uzunluk: 36 cm (1-3 cm arası değişkenlik gösterebilir.)

Kumaş Türü: Dokuma

 

Model Ölçüleri

Boy: 1.72 cm
Göğüs: 83 cm
Bel: 61 cm
Basen: 90 cm
Kilo: 52 kg
Model Üst: S/36 Alt: S/36/27 beden giyiyor

 

Yıkama Talimatı

Ürünün iç etiket bölümünde gerekli yıkama talimatı yer almaktadır. Yıkama talimatları ve sembolleri ile ilgili gerekli bilgiyi buradan alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR