Çiçekli İki Yan Yırtmaç Elbise - KIRMIZI (PİNELB0035124)

Yazın Ruhu, Çiçek Desenlerinde 

  

Editör Yorumu 

Çiçek desenleri ile yazın ruhunu üzerinizde taşıyınız. Çiçek desenli elbiseler, sizlere birçok farklı renk ile kolay bir şekilde kombinleme imkanı sunmaktadır. Aksesuar seçimi olarak, gümüş  takıları tercih edebilirsiniz. Günün her zaman dilimine uygun olacak bir seçimdir. Şık takılar ve topuklu ayakkabı ile akşam planlarınızda çok şık olabilirsiniz. Spor ayakkabı ve daha spor takılar ile gündüz hem spor hem de şık olabilirsiniz.  Kuşak detaylı bir modeldir ama dilerseniz kuşak yerine kendi seçtiğiniz farklı bir kemer ile kombin yapabilirsiniz.  Elbiseye kendi stilinizi katmak için dilediğiniz aksesuarı eklemek sizin elinizde.  

Size küçük bir bilgi, bazen çiçek desenleri kumaşın her noktasına dağılmış şekilde olduğunda kalabalık bir görünüm sunabilir. Bu kalabalık görünümü, güzelliştirmek için elbisenin fon renginde ya da o renk ile uyumlu bir bandana kullanarak, çok güzel bir kompozisyon sunabilirsiniz. 

 

Ürün Özellikleri

Çiçekli İki Yan Yırtmaç Elbise

Numune Beden: Small 

Numune Ürün Uzunluk130 cm (1-3 cm arası değişkenlik gösterebilir.)

Numune Kol Boyu30 cm (1-3 cm arası değişkenlik gösterebilir.)

Kumaş Türü: %100 Koton

 

Model Ölçüleri

Boy: 1.76 cm
Göğüs: 87 cm
Bel: 67 cm
Basen: 90 cm
Kilo: 57 kg
Model Üst: M/38 Alt: M/38/28 beden giyiyor

Yıkama Talimatı

Ürünün iç etiket bölümünde gerekli yıkama talimatı yer almaktadır. Yıkama talimatları ve sembolleri ile ilgili gerekli bilgiyi buradan alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR