Boyun Bant Kuyruk Detay Elbise - BEBE MAVİSİ (FAMELB0186130)

Bebe Mavisi ile Abiyenin En Zarif Hali

 

Editör Yorumu 

Ürünümüz, kumaş yapısına uygun olarak astarsız, sırt bölümünden fermuarlı, kuyruklu ve balık  model olarak tasarlanmıştır. 

 

Sizlere Küçük İpuçları;

Vücudu sarması, hatlarınızı ön plana çıkararak daha feminen ve şık bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Kuyruk ve yaka bölümündeki dantel detayı ve bebe mavisi rengi ile abiye kategorisindeki en zarif olan modellerimizdendir. Şık aksesuarla kombin yapıp, her özel davette rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

 

 

Tarzınızı Siz Seçiniz; 

 Feminen bir tarz için,  bebe mavisi rengini, gümüş rengi, turkuaz taşlı takılar ve swarovski taşlı aksesuarla buluşturabilirsiniz. Swarovski detaylı takılar, gümüş renginde çanta ve nude ince topuklu ayakkabı ile kombin yapıp, mavinin en şık ve kadınsı hali siz olabilirsiniz.

 

 Yalın bir tarz için, topuz yapılmış saç, nude tonlarında çanta ve gümüş ince topuklu ayakkabı ile kombin yapabilirsiniz. Eğer ki yalın bir stil yansıtmak istiyorsanız, çok aksesuar kullanmanızı önermem. Sadece kulağınıza küçük bir küpe takmanız yeterli olacaktır.

 

 

Ürün Özellikleri

Boyun Bant Kuyruk Detay Elbise

Numune Beden: Small 

Numune Ürün Uzunluk: 160 cm (1-3 cm arası değişkenlik gösterebilir.)

Numune Ürün Uzunluk: 190 cm (1-3 cm arası değişkenlik gösterebilir.)

Kumaş Türü: Atlas

 

 

Model Ölçüleri

Boy: 1.72 cm
Göğüs: 83 cm
Bel: 61 cm
Basen: 90 cm
Kilo: 52 kg
Model Üst: S/36 Alt: S/36/27 beden giyiyor

Yıkama Talimatı

Ürünün iç etiket bölümünde gerekli yıkama talimatı yer almaktadır. Yıkama talimatları ve sembolleri ile ilgili gerekli bilgiyi buradan alabilirsiniz.

.

cultureSettings.RegionId: 3 cultureSettings.LanguageCode: TR